17 september: release 

ANDRE van NOORD    LP | CD | CASSETTE

(MR25 | KAT019)

NIEUW

NIEUWE RELEASE:

André van Noord - Godverdomme Godverdomme de liefde Godverdomme de dood


Op 17 september verschijnt postuum het album Godverdomme Godverdomme de liefde Godverdomme de dood van topmodel, fotograaf en singer-songwriter André van Noord (1964-2018) op lp, cd, en cassette. Het is een co-release van Makkum Records samen met Katzwijm Records (MR25/KAT019).


André was een goeie vriend van Arnold de Boer (ZEA | The EX) met een totaal eigenzinnige manier van spelen en zingen. Toen hij hem ontmoette in 2014 had hij nog nooit wat opgenomen en amper opgetreden, en dat op z'n vijftigste. Corno Zwetsloot haalde hem over naar de Katzwijm Studio en hij ging vaak met The Ex mee op tour. Vier heftige en intense jaren, zoals zijn hele leven dat was. Die plaat was net op tijd klaar, hij heeft ‘m nog in z'n geheel gehoord, een week voor z'n dood. Het is oneindig triest dat hij nu niet z’n plaat aan de wereld kan presenteren maar André zei nog “Godverdomme Arnold, geweldig man als die plaat de wereld in kan.” En hier issie dan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kijk terug: HOWRAH live in 3voor12 RadioAmsterdamse veteranen duiken diep in Noiserock

Het genre waar je je adolescentie doorkomt zal altijd een onderdeel blijven spelen in je muzikale carrière. Aldus frontman Cees van Apeldoorn die uitlegde waar de liefde voor Noiserock vandaan komt. De band HOWRAH bestaat uit leden die al jaren diep in de muziekscene zitten. Het viertal heeft al meerdere bands achter hun naam waaronder de indierockgroep Zoppo en Space Siren. Die jarenlange samenwerking heeft hen gebracht tot de nieuwe formatie HOWRAH waarmee ze doen wat ze goed kunnen: Gelaagde noiserock maken.